fbpx

Hemsida

Nöjda nätbutiker

Hemsidor som våra kunder beställer är 100% felfria och det är vi stolta över.
Vi jobbar otroligt hårt med vår kundnöjdhet. Det är exakt som det ska vara, naturlig och trygg webbshop är bästa nätbutiken.

FÄRDIGA TEMAN FÖR DIN NYA HEMSIDA

NÖJDA e-handlare MED NÄTBUTIK

UTMÄRKELSER FÖR HEMSIDOR

Hemsida som byggs med passion, vi lyssnar på nätbutikernas idéer, tänker genom olika lösningar och kommer med kreativa förslag. Viktigast av allt, vi håller det enkelt. Våra 4 enkla steg för att starta din webbshop hemsida.

Kom igång idag!
1. Köp er favorit tema

När ni har slutfört ert köp kommer vi kontakta er så vi kan diskutera era drömmar och önskemål för er hemsida.

2. Skicka in material

Vi talar om vad vi behöver från er, logga, texter, bilder m.m. Ni samlar in material och bifogar det till oss – hemsida påbörjas!

3. Hemsida tema påbörjas

Vi börjar arbetet med hemsidan och fyller på med information som menyalternativ, kontaktuppgifter, bilder och texter samt kopplingar och integrationer mot olika affärssystem.

4. Lansering och utbildning

Hemsidan görs klar och lanseras den på ert webbhotell där vi tillsammans går igenom eventuella justeringar som ska göras. Därefter påbörjas vårt jobb med publicering mot google och bing samt SEO optimering.

Saknar ni betalningar på er hemsida?

BESTÄLL HEMSIDA MED CHECKOUT IDAG!

Hips checkout ger en praktisk och enkel nätbutik

Följ din försäljning i realtid

Logga in i Hips handlarportal eller ladda ner vår app för att följa och hantera dina betalningar i realtid. För små handlare som tar betalt på webb eller i mobilappar är detta allt som behövs för redovisning och rapportering.

BESTÄLL HIPS CHECKOUT FÖR DIN HEMSIDA

Hemsida med webbshop som stödjer B2B, B2C och har 28 språk

Checkout låter dina kunder välja lokala betalsätt i sitt land

Gör det enkelt för dig och dina kunder. Med betaltjänsten Hips Checkout i din webbutik får du tillgång till många globala betalsätt som kortbetalning Visa & MasterCard (med 3d secure), American Express, JCB, Discover, Diners, China Union Pay, MasterPass, PayPal, Swish mfl. Låt er hemsida erbjuda kunder delbetalning och faktura med endast en integration. Med Hips i er hemsida kan du erbjuda dina kunder 1-klicks köp då Hips lagrar kortnummer och betalsätt från föregående köp. Allt för att öka er konvertering och minska friktionen för att slutföra ett köp.

BESTÄLL HIPS CHECKOUT FÖR DIN HEMSIDA

Support för er hemsida 

Flertalet alternativa kommunikations vägar för att nå vår support erbjuds för kräsna kunder. Vi har chatt, mail och telefon support dygnet runt. Nätbutiken som aldrig sover och hemsida som jobbar dygnet runt. Önskar ni också support? 

BESTÄLL SUPPORT TILL HEMSIDA

Kom igång med oss! Det tar en minut

Oavsett vilken typ av hemsida så måste man fokusera på cross platform design för att säkerställa en sömnlös kundupplevelse. Vi älskar att kombinera olika typer strategi, integrationer och design. Paytalks sätter er som kund i fokus för enklare företagande och smidigare lösningar.

Kom igång med oss!