fbpx

Hemsida

Nöjda kunder

Hemsida som våra kunder beställer är 100% felfria och det är vi stolta över.
Vi jobbar otroligt hårt med vår kundnöjdhet. Det är exakt vad som ska vara naturligt och kontruktiv feedback är vad vi älskar.

FÄRDIGA TEMAN

NÖJDA KUNDER

UTMÄRKELSER

En hemsida byggs med passion, vi lyssnar på kundernas idéer, tänker genom olika lösningar och kommer med kreativa förslag. Viktigast av allt, vi håller det enkelt. Enkla 4 steg för att starta din e-handel hemsida.

Kom igång idag!
1. Köp er favorit tema

När ni har slutfört ert köp kommer vi kontakta er så vi kan diskutera era drömmar och önskemål för er hemsida.

2. Skicka in material

Vi talar om vad vi behöver från er, logga, texter, bilder m.m. Ni samlar in material och bifogar det till oss – hemsida påbörjas!

3. Paytalks tema påbörjas

Vi börjar arbetet med hemsidan och fyller på med information som menyalternativ, kontaktuppgifter, bilder och texter samt kopplingar och integrationer mot olika affärssystem.

4. Lansering och utbildning

När hemsidan är klar lanseras den på ert webbhotell och vi går tillsammans igenom om eventuella justeringar ska göras. Efter det så påbörjas vårt jobb med publicering mot google och bing samt SEO optimering.

Saknar ni betalningar på er hemsida?

BESTÄLL CHECKOUT IDAG!

Hips checkout är enkel och snygg

Följ din försäljning i realtid

Logga in i Hips handlarportal eller ladda ner vår app för att följa och hantera dina betalningar i realtid. För små handlare som tar betalt på webb eller i mobilappar är detta allt som behövs för redovisning och rapportering.

BESTÄLL HIPS CHECKOUT

Hips Checkout stödjer B2B, B2C och har 28 språk

Checkout låter dina kunder välja lokala betalsätt i sitt land

Gör det enkelt för dig och dina kunder. Med betaltjänsten Hips Checkout i din webbutik får du tillgång till många globala betalsätt som kortbetalning Visa & MasterCard (med 3d secure), American Express, JCB, Discover, Diners, China Union Pay, MasterPass, PayPal, Swish mfl. du kan även erbjuda kunder delbetalning och faktura med endast en integration. Med Hips Checkout betaltjänst kan du erbjuda dina kunder 1-klicks köp då Hips lagrar kortnummer och betalsätt från föregående köp. Allt för att öka er konvertering och minska friktionen för att slutföra ett köp.

BESTÄLL HIPS CHECKOUT

Kom igång med oss! Det tar en minut

Oavsett vilken typ av hemsida så måste man fokusera på cross platform design för att säkerställa en sömnlös kundupplevelse. Vi älskar att kombinera olika typer strategi, integrationer och design. Paytalks sätter er som kund i fokus för enklare företagande och smidigare lösningar.

Kom igång med oss!