fbpx

Alen Sami

Alen Sami

Alen Sami DJ-Producer

Alen Sami valde Paytalks!

DJ Alen Sami har knappt hunnit starta innan resultatet av det första samarbetet är lanserat. I dagarna publicerade företaget tillsammans med Paytalks den första hemsidan – Alen Sami. Anledningen till samarbetet är att erbjuda kunden en digital helhetslösning, där kunden kan marknadsföra sig dels via Youtube och Facebook men också via en egen hemsida.

När Alen började med musiken insåg han att  fanns ett stort behov av hemsidor på marknaden inom just musik branschen. Många går miste om nya låtar och har svårt att nå ut med nedladdning i brist på digital lösning, berättar Alen Sami.

Valet av samarbetspartner för hemsidesproduktion var enkelt enligt Alen. Paytalks bygger hemsidor med passion, lyssnar på kundernas idéer och tänker igenom olika lösningar och kommer med kreativa förslag. Men viktigast av allt, så gör Paytalks det enkelt för kunden. Det krävs inga tekniska förkunskaper för att hantera hemsidan. Kunderna kan med andra ord fokusera på det som är viktigast – sin egen försäljning.

Alen Sami

som blev den första kunden att gå live tack vare samarbetet, kan inte annat än att hålla med.

Jag har fått mer än bara en hemsida och webbshop. Det personliga engagemang som vi har fått uppleva från Paytalks är svårslagen, berättar Alen Sami.

Alensami.com är en unik hemsida. Väldigt snygg HTLM5 inledning i banner som brinner med musik direkt i mobilen eller datorn. Det är en snygg design! Hemsidan har även en spelare som utgör en fantastisk möjlighet till lyssna på låtar precis som jätten soundcloud. Lyssna, scrolla och njut av hemsidan som har en fantastisk layout för ögat!

Paytalks

Paytalks är heltäckande e-handelsleverantör med checkout, hemsida & app. Tanken är att kunna förenkla vardagliga webbshopen för många e-handels företagare. Det ska vara enkelt och smidigt att jobba. Ideér och affärsutveckling ska vara den drivande och roliga processen. Automatisering och integrationer är den framtida digitala lösning för Paytalks.

Önskar ni också en hemsida?
Kom igång direkt och nu kan ni beställa den omgående. Beställ hemsida!

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.