fbpx

Bling By J

Bling By J

Bling-By-J-Bikini-suits

Bling By J valde Paytalks!

Bling By J valde Paytalks som sin leverantör av hemsida. En helt magisk hemsida för alla fantastiska tävlande inom fitness. I dagarna publicerade företaget tillsammans med Paytalks den nya uppdaterade hemsidan– Bling By J. Anledningen till samarbetet är att erbjuda kunden en digital helhetslösning, där kunden kan marknadsföra sig dels via Instagram och Facebook men också via en egen hemsida.

Jenny som berättar om företaget: “Driver mitt företag Bling by J där jag skapar handgjorda, skräddarsydda tävlings bikinis, men säljer även produkter och tjänster inom fitness, som poserings träning. Jag är själv en tävlande atlet sedan 2014. Jag tävlar i Bodyfitness för IFBB Elit PRO.”

IFBB Elite PRO kort

Våren 2017 åkte jag med landslaget på Europa mästerskapet i Santa susanna, Spanien (4,e placering) och i december på världsmästerskapet i Biarritz, Frankrike (brons). Under 2017 IFBB Elite rankning delade jag 1.a placering med min partner in fitness Antonia Pesevski. Det slutade med en 5.e placering för mig av alla bodyfitness tävlande i världen och ett IFBB Elite PRO kort.
Hösten 2018 sker min debut i PRO ligan.

Paytalks bygger hemsidor med passion, lyssnar på kundernas idéer och tänker igenom olika lösningar och kommer med kreativa förslag. Men viktigast av allt, så gör Paytalks det enkelt för kunden. Det krävs inga tekniska förkunskaper för att hantera hemsidan. Kunderna kan med andra ord fokusera på det som är viktigast – sin egen försäljning.

Bling By J

Webbshopen var fantastisk snygg och min hemsida fick en riktigt ansiktslyft. Det personliga engagemang och support som vi har fått uppleva från Paytalks är svårslagen, berättar Jenny.

https://blingby-j.com är en unik hemsida. Väldigt snygg HTLM5 inledning i banner som brinner med slider som är rörlig och levande. Det är en snygg design! Hemsidan har även en fantastisk sök funktion, portfolio och väldigt snygg blogg. Webbshopen är utrustad med bland annat elektroniska presentkort! Bling By J är nånting som vi är otroligt stolta över. Hemsidan är super elegant!

Paytalks

Paytalks är heltäckande e-handelsleverantör med checkout, hemsida & app. Tanken är att kunna förenkla vardagliga webbshopen för många e-handels företagare. Det ska vara enkelt och smidigt att jobba. Ideér och affärsutveckling ska vara den drivande och roliga processen. Automatisering och integrationer är den framtida digitala lösning för Paytalks.

Önskar ni också en hemsida?
Kom igång direkt och nu kan ni beställa den omgående. Beställ hemsida!

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.