Bryggan Café och Bistro

iWaiter bygger broar med Paytalks!

Beställnings- och betaltjänsten iWaiter har knappt hunnit starta innan resultatet av det första samarbetet är lanserat. I dagarna publicerade företaget tillsammans med Paytalks den första hemsidan för en av deras kunder – Bryggan Café och Bistro. Anledningen till samarbetet är att erbjuda kunden en digital helhetslösning, där kunden kan marknadsföra sig dels via iWaiter restaurangapp men också via en egen hemsida.

När vi började sälja in vår app såg vi att det även fanns ett stort behov av hemsidor på marknaden inom just restaurang- och cafébranschen. Många går miste om nya kunder och har svårt att nå ut med sina erbjudanden i brist på digital kommunikation, berättar Susanne Sjöö, Marknadschef på iWaiter.

Valet av samarbetspartner för hemsidesproduktion var enkelt enligt iWaiter. Paytalks bygger hemsidor med passion, lyssnar på kundernas idéer och tänker igenom olika lösningar och kommer med kreativa förslag. Men viktigast av allt, så gör Paytalks det enkelt för kunden. Det krävs inga tekniska förkunskaper för att hantera hemsidan. Kunderna kan med andra ord fokusera på det som är viktigast – sin egen försäljning.

Bryggan Café och Bistro

som blev den första kunden att gå live tack vare samarbetet, kan inte annat än att hålla med.

Vi har fått mer än bara en hemsida och en app. Det personliga engagemang som vi har fått uppleva från både iWaiter och Paytalks är svårslagen, berättar Johanna Wärnbring, delägare av Bryggan Café och Bistro.

iWaiter ser fram emot ett långsiktigt samarbete tillsammans med Paytalks. De hoppas kunna hjälpa fler restauranger och caféer att nå ut till fler kunder och öka sin försäljning med hjälp av deras digitala helhetslösning.

iWaiter

iWaiter erbjuder framtidens tjänst för din beställning- och betalningsprocess. Genom att sköta hela beställning- och transaktionsflödet i en och samma applikation hjälper vi våra kunder att skapa mer affärsvärde och få en ökad omsättning. Vilket kommer hjälpa branschen att få mer tid till matlagning och servering samt mindre personalkostnader – varje dag! Gästerna kan – var de än befinner sig, när de än vill – hitta, boka, beställa och betala direkt i iWaiter app. Snabbt, säkert och tryggt. Inga mer köer eller långa väntetider.

Paytalks

Paytalks är heltäckande e-handelsleverantör med checkout, hemsida & app. Tanken är att kunna förenkla vardagliga webbshopen för många e-handels företagare. Det ska vara enkelt och smidigt att jobba. Ideér och affärsutveckling ska vara den drivande och roliga processen. Automatisering och integrationer är den framtida digitala lösning för Paytalks.

Önskar ni också en hemsida tillsammans med vår partner iWaiter?
Kom igång och nu kan ni beställa den direkt. Beställ iWaiter hemsida!

Related Posts

Leave a comment