Cariera

Cariera valde Paytalks!

Cariera valde Paytalks som sin leverantör av hemsida. En helt ny typ av plattform för arbetssökande och även arbetsgivare. I dagarna publicerade företaget tillsammans med Paytalks den nya uppdaterade hemsidan– Cariera. Anledningen till samarbetet är att erbjuda kunden en digital helhetslösning, där kunden kan marknadsföra sig dels via Google och Facebook men också via en egen hemsida.

Cariera berättar : “Anställning av personal är idag väldigt tufft. Vi ville ha en plattform som sammankopplar människor och företag mycket enklare. På köpet har vi fått en lösning som gör att arbetsgivare kan söka upp personal mycket enklare. Det ska bli spännande att komma igång!”

Löftet från Cariera

Sök jobb enkelt via Cariera! Rekrytering och Bemanning på dina villkor. Anlita personal för dina behov. Hitta kompetens för ditt bolag. Smidigt och enkelt. Gratis tjänst för personal. Vår vision är att leverera det bästa inom rekrytering och bemanning, genom att erbjuda våra tjänster online. Oavsett vem du är eller var du befinner dig erbjuder Cariera alltid perfekt resultat: Cariera – Rekrytering och Bemanning för alla.

Paytalks bygger hemsidor med passion, lyssnar på kundernas idéer och tänker igenom olika lösningar och kommer med kreativa förslag. Men viktigast av allt, så gör Paytalks det enkelt för kunden. Det krävs inga tekniska förkunskaper för att hantera hemsidan. Kunderna kan med andra ord fokusera på det som är viktigast – sin egen försäljning.

Cariera – Rekrytering och Bemanning


“Paytalks har gett oss möjligheter att kunna fortsätta vår online verksamhet, med snygg design, enkel och säker hemsida med bästa support någonsin. Vi rekommenderar er som vill bygga en hemsida genom Paytalks. “

Cariera är en unik hemsida. Väldigt snygg HTLM5 inledning i banner som rör sig naturligt med slider bilder som har en mjukövergång. Det är en snygg design! Hemsidan har även en portal som är perfekt för rekrytering och bemanning. Rekrytering och bemanning som enkelt gör personal att söka nya jobb. Mobil versionen är verkligen snygg och modern för arbetsgivare som söker personal ! Cariera har verkligen lyft marknaden inom rekrytering och bemanning.

Paytalks

Paytalks är heltäckande e-handelsleverantör med checkout, hemsida & app. Tanken är att kunna förenkla vardagliga webbshopen för många e-handels företagare. Vi hjälper även till med SEO.Det ska vara enkelt och smidigt att jobba. Ideér och affärsutveckling ska vara den drivande och roliga processen. Automatisering och integrationer är den framtida digitala lösning för Paytalks.

Önskar ni också en hemsida?
Kom igång direkt och nu kan ni beställa den omgående. Beställ hemsida! Kontakta vår Support

Related Posts