fbpx

Mindsetkonsult

Mindsetkonsult

Mindsetkonsult

Mindsetkonsult valde Paytalks!

Mindsetkonsult valde Paytalks som sin leverantör av hemsida. En helt magisk hemsida för som är ute efter hälsa och personlig coaching. I dagarna publicerade företaget tillsammans med Paytalks den nya uppdaterade hemsidan– Mindsetkonsult. Anledningen till samarbetet är att erbjuda kunden en digital helhetslösning, där kunden kan marknadsföra sig dels via Instagram och Facebook men också via en egen hemsida.

Mindsetkonsult berättar : “Coaching sidor ska vara enkelt att hitta information oavsett kraven på stadiet i livet man befinner sig i. Vi har jobbat hårt för att ta fram den mest enkla sidan att hitta information och komma i kontakt med oss! Ska bli väldig spännande att komma igång”

Löftet från Mindsetkonsult

Bryt dig fri från dina egna barriärer-

Och nå din sanna, fullständiga potential genom att fullständigt hänge dig till en inre resa, där alla knutar blir funna och lösta. Här inne finner du en plats där du kan möta livet utan oro, fylld av styrka och energi till att påbörja en resa där du uppfyller dina drömmar varje dag.

Paytalks bygger hemsidor med passion, lyssnar på kundernas idéer och tänker igenom olika lösningar och kommer med kreativa förslag. Men viktigast av allt, så gör Paytalks det enkelt för kunden. Det krävs inga tekniska förkunskaper för att hantera hemsidan. Kunderna kan med andra ord fokusera på det som är viktigast – sin egen försäljning.

Mindsetkonsult berättar sin version


“Paytalks har gett oss möjligheter att kunna fortsätta vår online verksamhet, med snygg design, enkel och säker hemsida med bästa support någonsin. Vi rekommenderar er som vill bygga en hemsida genom Paytalks. “

Mindsetkonsult är en unik hemsida. Väldigt snygg HTLM5 inledning i banner som rör sig naturligt med slider bilder som har en mjukövergång. Det är en snygg design! Hemsidan har även en fantastisk information och vägledning genom enkal menyer. Mobil versionen är verkligen snygg och modern för läsaren ! Mindsetkonsult är nånting som vi är otroligt stolta över. Hemsidan är super elegant!

Paytalks

Paytalks är heltäckande e-handelsleverantör med checkout, hemsida & app. Tanken är att kunna förenkla vardagliga webbshopen för många e-handels företagare. Vi hjälper även till med SEO.Det ska vara enkelt och smidigt att jobba. Ideér och affärsutveckling ska vara den drivande och roliga processen. Automatisering och integrationer är den framtida digitala lösning för Paytalks.

Önskar ni också en hemsida?
Kom igång direkt och nu kan ni beställa den omgående. Beställ hemsida! Kontakta vår Support