fbpx

iBarber

iBarber

ibarber.paytalks AB

iBarber är ett rent och snyggt barbershop tema. iBarber har ett helt unikt bokningssystem i sig inbyggt, vilket ger booking sajter en helt typ av underlättning för egna bokningar. Kunder kan enkelt navigera fram sig till bokiningar. Med hjälp av WooCommerce tillsammans med önskeläggnings- och QuickView-plugins ingår tillsammans med en automatisk uppdatering av AJAX header cart, klibbig tilläggs-panel på enskilda produktsidor och ett horisontellt produktfilter widgetområde för att öka försäljningen av e-handel på din hemsida. iBarber har även rörliga gif bilder vilket ger en härlig rörlig upplevelse i sig. Utmärkt att använda detta tema för frisör salonger. Kom ihåg att beställa ditt frisör tema!

Temat

Temat börjar med en helt anpassad framsida med en bild som glänser över ert företag.  Meny är helt transparanta och smälter in på hemsidan helt perfekt. Enkla och tydliga knappar visar era kunder exakt hur dom ska navigera på hemsidan.

Naturligtvis helt inbäddad webbshop för försäljning av era produkter. WooCommerce öppnar dörrar för flera olika betalningslösningar och mycket fint anpassade Hips Checkout hjälper er sälja via faktura och kort på ett smidigt sätt för era kunder smidigt.

I bloggen finns också 12 olika gallerinställningar, inklusive masonry-postlayout och stöd för videoinlägg / artiklar. iBarber har också full bredd och boxed layout alternativ. Snygg inflygande bilder är det ultimata temat.

Tonvis av olika förslag och möjligheter finns redo att tillgå, så börja med er e-handel idag. Beställ er tema idag » iBarber «

Om ni vill ta en titt på hur den fungerar, klicka på » Demo iBarber«

Hör gärna av er om ni har några frågor.


Om Paytalks

Paytalks är heltäckande e-handelsleverantör med checkout, hemsida & app. Tanken är att kunna förenkla vardagliga webbshopen för många e-handels företagare. Det ska vara enkelt och smidigt att jobba. Ideér och affärsutveckling ska vara den drivande och roliga processen. Automatisering och integrationer är den framtida digitala lösning för Paytalks.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.