fbpx

Shortcutsthlm

Shortcutsthlm

Shortcutsthlm

Shortcutsthlm valde Paytalks!

Varför Shortcutsthlm valde Paytalks som sin leverantör av hemsida? En helt magisk hemsida för som är ute efter hälsosam klippning och produkt lansering. I dagarna publicerade företaget tillsammans med Paytalks den nya uppdaterade hemsidan– Shortcutsthlm. Anledningen till samarbetet är att erbjuda kunden en digital helhetslösning, där kunden kan marknadsföra sig dels via Instagram och Facebook men också via en egen hemsida.

På Shortcutsthlm berättar : ” Vi är en miljöprofilerad, hbtq vänlig frisörsalong mitt på Södermalm. En grön oas fullt med växter och härliga energier. Vår vision är att inga produkter ska vara testade på djur och vi strävar hela tiden efter bra funktionella produkter som är veganska och ekologiska samt fria från onödigt innehåll och skadliga ämnen. Hos oss får ni växtbaserad mjölk (i kaffe) samt ekologisk kaffe, tee och kallpressad äppelmust (englamust) från Ängelholm.

använder oss utav 100% nedbrytningsbara soppåsar och sorterar allt i den utsträckning som går (även aluminiumfolie). Vi använder endast ekologiska städprodukter, tvättmedel samt handtvål. Vi har endast papperspåsar till försäljning gjorda av 100% återvunnit material. Shortcut brinner för ett hållbart levande och vi vill inspirera alla våra kunder att tänka en extra tanke på våran planet. Hos oss är alla välkomna, vi gillar alla hår, könsidentiteter samt åldrar och så klart får ni ta med hunden på besök! Säg gärna nej till kvitto i handen går lika bra att få på mail. Ett bättre val för naturen.”

Löftet från Shortcutsthlm

Vi vill tillsammans med er alltid utvecklas och bli bättre så att ni kan känna er hemma och få det snyggaste håret oavsett ålder, kön eller hårtyp. Vi klipper alla hår (rakt, lockigt, afro, kort, långt) samt färgar och gör hårfärlägning/förtjockning. Kika in på våran instagram för att se mer vad vi gör för fint.

Paytalks bygger hemsidor med passion, lyssnar på kundernas idéer och tänker igenom olika lösningar och kommer med kreativa förslag. Men viktigast av allt, så gör Paytalks det enkelt för kunden. Det krävs inga tekniska förkunskaper för att hantera hemsidan. Kunderna kan med andra ord fokusera på det som är viktigast – sin egen försäljning.

Personalen på Shortcutsthlm berättar sin version

“Paytalks har gett oss möjligheter att kunna fortsätta vår fysiska verksamhet, med snygg design, enkel och säker hemsida med bästa support någonsin. Vi rekommenderar er som vill bygga en hemsida genom Paytalks. “

Shortcutsthlm är en unik hemsida. Väldigt snygg HTLM5 inledning i slider som rör sig naturligt med färger som har en mjukövergång. Det är en snygg design! Hemsidan har även en fantastisk information och vägledning genom enkla menyer. Mobil versionen är verkligen snygg och modern för läsaren ! Shortcutsthlm är nånting som vi är otroligt stolta över. Hemsidan är super elegant!

Paytalks

Vi på Paytalks är heltäckande e-handelsleverantör med checkout, hemsida & app. Tanken är att kunna förenkla vardagliga webbshopen för många e-handels företagare. Vi hjälper även till med SEO.Det ska vara enkelt och smidigt att jobba. Ideér och affärsutveckling ska vara den drivande och roliga processen. Automatisering och integrationer är den framtida digitala lösning för Paytalks.

Önskar ni också en hemsida?
Kom igång direkt och nu kan ni beställa den omgående. Beställ hemsida! Kontakta vår Support