fbpx

Siamese 4 Tattoo

Siamese 4 Tattoo

Siamese 4 tattoo Paytalks

Siamese 4 Tattoo valde Paytalks!

Siamese 4 Tattoo valde Paytalks som sin leverantör av hemsida. En helt magisk hemsida för alla shopping sugna. I dagarna publicerade företaget tillsammans med Paytalks den nya uppdaterade hemsidan– Siamese 4 Tatoo. Anledningen till samarbetet är att erbjuda kunden en digital helhetslösning, där kunden kan marknadsföra sig dels via Instagram och Facebook men också via en egen hemsida.

Löftet från Siamese 4 Tattoo

“Siamese 4 Tattoo Stockholm was established in 2014 by Bond Siamese. Putting the studio together with love and the quality of the tattoos that would be produced here.
We operate at the highest level of hygienic standards. All of our equipment is single use and disposed of at the conclusion of every session. This eliminates the possibility of any cross-contamination between clients.”

Paytalks bygger hemsidor med passion, lyssnar på kundernas idéer och tänker igenom olika lösningar och kommer med kreativa förslag. Men viktigast av allt, så gör Paytalks det enkelt för kunden. Det krävs inga tekniska förkunskaper för att hantera hemsidan. Kunderna kan med andra ord fokusera på det som är viktigast – sin egen försäljning.

Siamese 4 Tattoo

Dom har tagit hemsidan till en ny nivå. Man har lagt in video och en känsla av att är “faktiskt” inne i butiken. Man får en upplevelse vem man kan få bli tatuerad av och vilka artister har gjort vilka jobb. Det är enkelt me fina linjer, rätta drag som enkla medel att komma i kontakt med bifogade foton för bästa möjliga offert. Hemsidan har snygg design och skön mjukkänsla när man bläddrar.

Paytalks

Paytalks är heltäckande e-handelsleverantör med checkout, hemsida & app. Tanken är att kunna förenkla vardagliga webbshopen för många e-handels företagare. Vi hjälper även till med SEO.Det ska vara enkelt och smidigt att jobba. Ideér och affärsutveckling ska vara den drivande och roliga processen. Automatisering och integrationer är den framtida digitala lösning för Paytalks.

Önskar ni också en hemsida?
Kom igång direkt och nu kan ni beställa den omgående. Beställ hemsida eller kontakta oss vår support. 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.