Snusnetto & Paytalks!

Samarbetet som utvecklas

Genom gemensamma vänner träffades vi. Det är ofta så affärer knyts ihop i dagen samhälle. Antingen är det någon man känner eller så googlar man. Vi på Snusnetto har sökt efter en server partner som har kunskapen, servicen och drivet att komma med egna vinklar och utvecklingsförslag som tar oss till nya nivåer. Snabba utryckningar genom serviceavtsalet genomförs galet effektivt och vi får samtidigt en partner utifrån som kontrollerar vårt egna arbete. Paytalks hjälper oss även med prestanda och minskade laddningstider. Detta är idag en mycket viktig roll för Google och kundupplevelsen vilket i sin tur ökar konverteringen.

Löftet från Snusnetto

Hitta ditt snus på Snusnetto.com till bästa pris och shoppa enkelt och tryggt. Som kund får man snabba leveranser, pressade priser och personlig service. Vad vi gör? Snusnetto.com ska matcha marknadens bästa priser och samtidigt jobba för att kunna tillhandahålla marknadens bästa service. Paketering och leveranser från Sweden Snus Gross AB sker med omsorg för miljö oftast inom 24 timmar. Vår Vision Våran uppgift är att se till att du snabbt, enkelt, billigt och färskt får hem ditt snus.

Snusnetto.com om Paytalks

“Paytalks ger oss tryggheten och servicen vi kräver av en partner, snabba beslut leder till snabb verkan och utveckling. Vi rekommenderar Paytalks till er som vill bygga en e-handel, server partner. Man får väldigt mycket engagemang. Vi är väldigt nöjda med upplägget av samarbetet och vårt partnerskap med Paytalks.“

Paytalks

Paytalks är heltäckande e-handelsleverantör med checkout, hemsida & app. Tanken är att kunna förenkla vardagliga webbshopen för många e-handels företagare. Vi hjälper även till med SEO.Det ska vara enkelt och smidigt att jobba. Ideér och affärsutveckling ska vara den drivande och roliga processen. Automatisering och integrationer är den framtida digitala lösning för Paytalks.

Önskar ni också en hemsida?
Kom igång direkt och nu kan ni beställa den omgående. Beställ hemsida! Kontakta vår SupportRelated Posts

Leave a comment