Teoon

Teoon valde Paytalks!

Teoon valde Paytalks som sin leverantör av hemsida. En helt magisk hemsida för alla shopping sugna. I dagarna publicerade företaget tillsammans med Paytalks den nya uppdaterade hemsidan– Teoon. Anledningen till samarbetet är att erbjuda kunden en digital helhetslösning, där kunden kan marknadsföra sig dels via Instagram och Facebook men också via en egen hemsida.

Teoon berättar : “Shopping sidor ska vara enkelt att beställa oavsett kraven på kläder man har och vad man önksar. Vi har jobbat hårt för att ta fram den mest lovande priserna och naturlitvis fraktfritt! Ska bli väldig spännande att komma igång”

Löftet från Teoon

Shoppa enkelt och tryggt hos oss på Teoon! Inspireras av de senaste trenderna. Din onlinebutik. Säkert delbetalning. Populära varumärken. Inspireras av senaste trender. Fri Frakt alla produkter. Vår vision är att leverera det bästa av konsuments produkter, genom att köpa och sälja produkter online. Oavsett vem du är eller var du befinner dig erbjuder Teoon alltid samma priser: lägsta möjliga.

Paytalks bygger hemsidor med passion, lyssnar på kundernas idéer och tänker igenom olika lösningar och kommer med kreativa förslag. Men viktigast av allt, så gör Paytalks det enkelt för kunden. Det krävs inga tekniska förkunskaper för att hantera hemsidan. Kunderna kan med andra ord fokusera på det som är viktigast – sin egen försäljning.

Teoon


“Paytalks har gett oss möjligheter att kunna fortsätta vår online verksamhet, med snygg design, enkel och säker hemsida med bästa support någonsin. Vi rekommenderar er som vill bygga en hemsida genom Paytalks. “

Teoon är en unik hemsida. Väldigt snygg HTLM5 inledning i banner som rör sig naturligt med slider bilder som har en mjukövergång. Det är en snygg design! Hemsidan har även en fantastisk sök funktion, portfolio och väldigt snygg blogg. Mobil versionen är verkligen snygg och modern för “super”! shopper ! Teoon är nånting som vi är otroligt stolta över. Hemsidan är super elegant!

Paytalks

Paytalks är heltäckande e-handelsleverantör med checkout, hemsida & app. Tanken är att kunna förenkla vardagliga webbshopen för många e-handels företagare. Vi hjälper även till med SEO.Det ska vara enkelt och smidigt att jobba. Ideér och affärsutveckling ska vara den drivande och roliga processen. Automatisering och integrationer är den framtida digitala lösning för Paytalks.

Önskar ni också en hemsida?
Kom igång direkt och nu kan ni beställa den omgående. Beställ hemsida! Kontakta vår Support

Related Posts